Het lijkt onwaarschijnlijk, maar toch bestaat er in het zonnige zuiden van Tenerife, op slechts enkele kilometers van Playa de las Américas en op 10 minuten van de luchthaven Reina Sofia een stukje paradijs waar rust en relax overheersen : Palm-Mar !


Deze oase van rust en groen, ver weg van het massatoerisme, ligt pal aan zee en wordt beschermd door twee enorme natuurgebieden. Nergens anders komt de bijnaam van Tenerife “Het eiland van de eeuwige lente” zo goed tot zijn recht.

Palm-Mar is tevens bekend als duikgebied met een bijzondere schoonheid. In de onmiddellijke nabijheid ligt het wrak van een boot, dat druk bezocht wordt door de talrijke duikclubs in Las Galletas en het vissersdorpje Los Cristianos.

Het is hier dat het splinternieuwe appartementencomplex Bahía de los Menceyes werd gebouwd, één van de meest exclusieve bouwprojecten in Tenerife.

Het bestaat uit verschillende kleine residenties met schitterende luxe appartementen, die zijn ingeplant temidden fraai aangelegde tuinen en diverse zwembaden. Vanaf de terrassen heeft u een adembenemend zicht op de zee, Los Cristianos, Playa de las Américas en het buureiland La Gomera.

´s Avonds kunt u de zon zien ondergaan achter de top van de Teide, of u kunt u een wandeling maken naar de vuurtoren en op de “promenade” gaan genieten van het klotsende geluid van de golven tegen de rotsen. Dit mooi aangelegde wandelpad langs de Oceaan brengt u ook naar de vele winkels en restaurants in de onmiddellijke omgeving. Voor grotere inkopen kan u terecht in de talrijke Shopping Centra van de nabij gelegen toeristische trekpleisters Los Cristianos en Playa de las Américas.